Φυσικά Lip Balm

Φυσικά Lip Balm

Πιστεύεται ότι η Κλεοπάτρα, μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στην ιστορία, χρησιμοποιούσε ένα μείγμα από κερί μέλισσας, ζωικό λίπος και ελαιόλαδο για να διατηρεί τα χείλη της απαλά και ελαστικά. Από την εποχή της Κλεοπάτρας έχουν αλλάξει πολλά στον τομέα της γυναικείας ομορφιάς. Αυτό όμως που παραμένει ίδιο μέχρι και σήμερα είναι η επιθυμία μας για λαμπερά και υγιή χείλη, έτοιμα για φίλημα και εδώ είναι που μπαίνουν στο παιχνίδι τα lip balms. Ακολουθούν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα φυσικά βάλσαμα χειλιών.

Γιατί να χρησιμοποιείτε φυσικά Lip Balms;

Με την αγορά να έχει κατακλυστεί από αμέτρητες επιλογές για lip balm, το να κάνετε την επιλογή σας μεταξύ φυσικών και μη μπορεί να φαίνεται κάπως δύσκολο. Αλλά θα ήταν πιο εύκολο αν γνωρίζατε ποιο lip balm είναι καλύτερο για τα χείλη σας. Όταν πρόκειται για προϊόντα περιποίησης των χειλιών, τα φυσικά lip balms είναι τα καλύτερα. Είναι ασφαλέστερα στη χρήση και εξασφαλίζουν την απαλότητα και την ελαστικότητα που επιθυμείτε στα χείλη σας και φυσικά παράλληλα τα ενυδατώνουν. Επίσης είναι γνωστό ότι ακόμη και οι fashionistas βασίζονται στα φυσικά lip balms για τη φροντίδα των χειλιών τους.

 

 

 

Οφέλη των φυσικών lip balms

Τα χείλη είναι από τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματός μας. Η έκθεση στον ήλιο, οι χαμηλές θερμοκρασίες, ο ξηρός καιρός μπορούν να οδηγήσουν σε σκασμένα και ξηρά χείλη. Ενώ ένα lip balm μπορεί να είναι μια αποτελεσματική λύση σε όλα αυτά, δεν προσφέρουν όλα τα lip balms το ίδιο αποτέλεσμα. Για να το θέσουμε απλά, τα φυσικά lip balms θρέφουν, καταπραΰνουν, ενυδατώνουν και να επουλώνουν τα χείλη σας. Είναι επίσης εύκολα στη χρήση και τη μεταφορά τους αφού μπορείτε να τα έχετε πάντα μαζί σας. Το καλύτερο είναι ότι προστατεύουν τα χείλη σας, ενώ παράλληλα προσθέτουν λάμψη στο χαμόγελό σας.

 

Πόσο συχνά πρέπει να χρησιμοποιείτε το lip balm;

Αναρωτιέστε: "Πόσο συχνά πρέπει να βάζω balm στα χείλη;". Λοιπόν, δεδομένου ότι τα φυσικά βάλσαμα χειλιών δεν περιέχουν χημικά ή συνθετικά συστατικά, μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε περισσότερο από μία φορά την ημέρα, αν νιώθετε την ανάγκη, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Τα χείλη σας θα σας ευγνωμονούν για αυτό το μικρό τελετουργικό ομορφιάς.

 

 

 

 

Ποιο είναι το καλύτερο βάλσαμο χειλιών για χρήση;

Τα lip balm που είναι εμπλουτισμένα με τις θεραπευτικές ιδιότητες φυσικών συστατικών είναι τα καλύτερα για χρήση. Εκτός από τις ενυδατικές και μαλακτικές τους ιδιότητες, τα βάλσαμα χειλιών από φυσικά συστατικά διαθέτουν υπέροχα αρώματα και φανταστικές γεύσεις, γεγονός που τα καθιστά πραγματική απόλαυση όταν τα χρησιμοποιούμε.

 

 

 

Τα lip balms έχουν γίνει αργά αλλά σταθερά ο βασικός πυλώνας της καθημερινής περιποίησης των χειλιών για όλους αυτούς τους λόγους.  Αν επιθυμείτε κι εσείς να καμαρώνετε για τα ενυδατωμένα και απαλά σας χείλη, η χρήση ενός φυσικού βάλσαμου χειλιών μπορεί να είναι η μόνη μαγική λύση.